top of page

Resum Fira Sant Josep 2018

La Fira de Sant Josep, pels expositors, sempre comença abans. La preparació del material necessari és una tasca que ens porta dies. Cal tenir en compte l'estructura necessària pel propi estand, però també tota la cartelleria, fulletons, elements decoratius, espai per descansar, promocions i ofertes que s'han de fer en motiu de la Fira...

Muntatge estand Fira St Josep 2018

Aquest cop, com veieu, vam tenir la immillorable ajuda de la família! i ens vam permetre el luxe de jugar amb la fotografía i els colors.

Tot allò que es pot compartir amb la família és millor, no us sembla?

Fira Sant Josep Mollerussa 2018

El nostre estand estava situat al Pavelló B, al carrer dedicat als comerços que estem associats a Mollerussa Comercial, a l'estand número 22. Els nostres "veïns" eren l'escola d'anglès Kids&Us, la llibreria i papereria Graffitti, Estil Dental, Travel viatges a Israel o OpciNatura. La veritat és que vam estar molt a gust amb tots ells, compartint les estones de fred i de Fira.

Col.laboració David Galinsoga - Catalana Occident

Aquesta vegada, a més d'oferir els nostres serveis de Neteja Professional, plans de social media i de gestió immobiliària, vam tenir la presència a l'estand d'en David Galinsoga, el nostre agent particular d'Assegurances Catalana Occident, amb qui vau poder parlar, resoldre dubtes o demanar pressupost, aprofitant l'oferta que ens portava especial per a la Fira de fins a un 25% de descompte!! (Encara està vigent. NO US HO PERDEU!)

Presentació purificador d'aigua.

Una altra de les NOVETATS que vam presentar a la Fira va ser el Sistema de Tractament d'Aigua eSpring, que suposa una revolució en el tractament d'aigua per consumir a les llars ja que ofereix, amb una màquina mooolt petita, una qualitat d'aigua excepcional.

A l'estand vam portar una màquina eSpring per ensenyar-la i vam desmuntar-la i muntar-la tantes vegades com va caldre per explicar, a tothom que es va interessar, les bondats i avantatges d'aquest aparell.

Tot i que la Fira ja s'ha acabat i, per tant, també l'oferta de 100€ de descompte que feiem per la compra de l'aparell mentrestant durava la fira, podeu demanar més informació sempre que vulgueu i com podeu comprar-lo sempre que vulgueu.

Truqueu-nos al 973 60 46 56! VAL MOOOLT LA PENA!

I per acabar, vam celebrar i felicitar a tots els Joseps, Joseps Ma, Pepites, Peps... i, per descomptat, a tots els pares, per la celebració del seu sant i del seu dia. I vosaltres, com ho vau celebrar?

¿Com ens ha anat la Fira enguany?

Hem de deixar passar unes setmanes per tenir una conclusió definitiva i saber els resultats obtinguts. Tot i que el temps ens va perjudicar (dissabte va ploure i, en general, tot el cap de setmana va fer molt fred), per ara, n'estem força contents ja que vam fer molts contactes i vam tenir vàries demandes de pressupostos. Cal, però, contactar amb tota la gent que ens ho va demanar, explicar-nos i fer que les llavors que vam sembrar a la Fira donin fruit.

Si voleu veure més fotografies del que ha estat aquesta Fira de Sant Josep per a nosaltres visiteu la nostra pàgina de Facebook i el nostre perfil d'Instagram.

Finalment volem donar les GRÀCIES a familiars, amics, coneguts, clients i tothom que es va atansar a veure'ns a la Fira.

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page