top of page

NETEJA I MANTENIMENT

Demana pressupost ara! 

  • Neteja final d'obra

  • Neteja de vidres de locals comercials.

  • Neteja de vidres i persianes de casa.

  • Neteja escales de comunitats.

  • Neteja a fons periòdica. 

  • Distribuïdors de productes Amway. 

 
Neteges professionals
 

Ens fem càrrec de la neteja dels vidres del teu local comercial però, si vols, també de l'interior del teu negoci o oficina.

 

Demana'ns informació i pressupost ara mateix. Explica'ns què necessites i ens ajustarem de la millor manera a allò que vols. ​

 

Neteges de comunitats de veïns
 

Netegem, mantenim i cuidem els espais comuns del vostre bloc de pisos o comunitat de veïns: escales, pàrquings, etc. 

 

Et fa mandra o no tens temps de netejar casa teva? Ho fem nosaltres també. Amb personal responsable, amb assegurança i d'acord a les teves necessitats. 

 

Productes Amway 

Estem conscienciats i som responsables amb el medi ambient. És per això que oferim la possibilitat de fer la neteja amb productes biodegradables i respectuosos amb la natura i les persones. 

T'agradaria tenir a casa els mateixos productes que utilitzem nosaltres? Pregunta'ns pels productes de neteja Amway. 

 

Màrqueting olfactiu
 

Saps quan entres en una cafeteria i sents aquella olor tant bona de cafè que et fan vindre ganes de prendre'n? Saps que sols anar a aquella botiga de roba per l'olor que fa? Vas al cinema i t'agafen ganes de menjar crispetes només entrar? 

 

El sentit de l'olfacte és un dels més potents a l'hora de vendre. Tu també pots incrementar les teves vendes gràcies al màrqueting de les olors o màrqueting olfactiu. 

 

Tenim un producte perfecte perquè el teu negoci (botiga de roba, de llaminadures, cinema, oficina, pub o discoteca, bar, cafeteria, retaurant...) rutlli encara millor i puguis augmentar les vendes o els clients. 

 

 

Pintura

 

Ja fa dies que ho penses: Cal pintar aquella habitació! (o tota casa!!). Però és una tasca complicada i farragosa que se't fa una muntanya. Ho sabem. No trobes mai el moment de fer-ho?

Deixa'ns-ho a nosaltres!! 

 

 

Jardineria 

 

Necessites ajuda en la cura del teu jardí? Plantar arbres, plantes, podar, segar la gespa, treure les fulles seques... 

Ens n'ocupem! 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page